söndag 20 maj 2012

Minivättern

Minivättern on tour i Jönköping 20 maj 2012:

Målet

Banan'

Nervöst innan start

Starten går

Ledcyklisterna kör före och visar vägen

Mål!!!

Stolt cyklist efter målgång med medalj och nummerlapp

Saft och bulle efter målgång
 
Medaljen

fredag 18 maj 2012

Bröllop och dop

Har spenderat den lediga Kristi Himmelfärdsdagen med att göra några beställningar. Alla med temat bröllop förutom en ask som ska vara till ett dop... Dock är alla till samma dag. Den 9 juni 2012 händer det stora saker tydligen...


kort-ask i grönt

insida
 
ett vanligt kort

kort-ask till dop

insida

kort-ask

insida med plats för sedel/sedlar

Jag börjar få kläm med det här att göra kort-askar tycker jag...
Alla alster har med en Magnolia-stämpel. Även om det är samma stämpel kan man variera dem oändligt med hjälp av färgläggningen...




Födelsedagskort

Fick för en gångs skull en lite klurig beställning. Ett kort till en 25-årig tjej som gillar Tennis. Det skulle gärna finnas med läppstift och högklackade skor och det skulle vara ett staffli-kort.
Jag tyckte att jag löste allt ganska bra...


lördag 12 maj 2012

Tomic #49

I TOMIC #49s utmaning skulle man "spela Bingo". Jag valde raden medDoo Hickey Die - Magnolia patterned paper - Shaped card.

Jag använde mig av Magnolia-stämpeln med Tilda som Cowboy och gjorde ett staffli-kort (easel-card).

Med detta kort deltar jag i TOMIC # 49 - Bingo

tisdag 8 maj 2012

PaperMaze Bloggcandy

PaperMaze har en Bloggcandy i sin Blogg nu. PaperMaze är precis nyupptäckt av mig, så än har jag inga stämplar eller papper därifrån. Därför vore det ju perfekt att vinna "godiset" nedan:

Flygplan och sjötema

Fick en beställning på ett kort till en kille som fyller 25 och gillar flygplan. Resultatet blev ett staffli-kort i svarta och gråa toner:








Har även fixat en vin-dekoration till en man som gillar båtar och vatten, detta var också en beställning:


Näst i tur på beställningar står en kort-ask till ett bröllop, ett bröllops-kort, en vindekoration och ett somrigt kort. Vad tur jag har som har massor av pyssel att se fram emot!

måndag 7 maj 2012

Ännu en...

Fick ytterligare en beställning på en kort-ask. Denna gången till en konfirmand. Resultatet:

Jag tycker verkligen att det är superroligt att göra askar! Det är inte jobbigare att göra än ett kort, men det blir verkligen det lilla extra...

Något annat som är roligt (ALLT pyssel är ju roligt...) är att göra vindekorationer. Här är de två senaste alstren som är beställningar:


Nu ska jag fortsätta skapa! Ha en skön kväll!

onsdag 2 maj 2012

TOMIC #48

Denna veckans utmaning hos TOMIC krävde en djur-stämpel och att följa en skiss:
Jag äger endast en djustämpel; ett får. Detta blev resultatet:



Med detta kort deltar jag i TOMIC #48

Efteråt har jag insett att jag varit lite rolig... Satt ett "sheep" på ett kort med texten cheaper... :-)

Helgpyssel

1 maj innebär en extra ledig dag. Jag spenderade den med att göra några kort-beställningar. Självklart satt jag även på balkongen och njöt av det fina vädret. Kanske ska skaffa mig den där kaffemaskinen snart, jag som inte dricker så mycket kaffe längtade faktiskt efter en kopp i solen på balkongen...

Kort-ask nummer 2, blev till en tjej som fyller 16 och som önskar sig pengar. Så här blev resultatet:



Tyckte att jag var riktigt klurig när jag fick till ett ställe att sätta pengarna. På bilden snålade jag och satte endast dit en tjuga...
 

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

 
Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)