torsdag 14 februari 2013

Med en enkel tulipan

Tyckte att Magnolias nya Tilda med tulpan passade perfekt till Gummiapans textstämpel "Med en enkel Tulipan". Har använt mig av lite spillbitar från bl.a Maja Design, några stämplar runt motivet, några tejp-biljetter och en kantstans.
Framsida

Matchande insida

tisdag 12 februari 2013

Fika?

I en grupp på facebook som heter "En kväll - en utmaning" har Tanja idag en utmaning där  man ska skapa något alster, där en valfri fikabild/foto/stämpel el dyl, samt ordet FIKA ska vara med. Dessutom ska man använda sig av något utstansat.
Jag använde mig bl. a. av mina nya kugghjulsdies från Rox stamps och några kugghjulsstämplar.

Framsida

Insida

kortet snett framifrån

Slipskort

Ett enkelt grattiskort med stämplar från gummiapan och papper från Maja design:


Skissutmaning...igen

Scrap-perra har en ny skiss för vecka 7. Eftersom jag åter funnit inspirationen blev det ett kort till min pappa som har namnsdag i morgon.

Skissen:

Jag har vridit på skissen åt vänster och så här blev resultatet:

Pappret är från Maja design och biljetterna är från panduros papperstejp som jag har klistrat på vanligt papper och klippt ut.

söndag 10 februari 2013

Skissutmaning

Just nu har jag svårt att hitta inspiration till att scrappa. Jag har därför letat efter skisser på nätet att utgå ifrån. Hittade via en pysselkompis att Scrap-perra hade en skiss-utmaning för vecka 6. Denna skiss inspirerade mig:
Till att göra detta:

Påsk-kort enl. skiss

Nu kom inspirationen tillbaka så nu blir det fler kort!

söndag 3 februari 2013

Mixed Media

På många scrapträffar har jag sett folk klistra och klabba med s.k. Mixed media projekt. Jag har alltid tänkt att det inte är något för mig. Jag är en person som gillar att ha ordning och det ser alltid så rörigt ut. Dock på den senaste scrapträffen i Sandhem såg jag Emelie göra en tavla och jag tänkte att jag nog var tvungen att testa. Sagt och gjort googlade jag lite ( i väntan på att bl. a min beställda Mod podge skulle komma med posten) och hamnade på you tube och speciellt Christy Tomlinsons videos.

Den första tavlan jag gjorde blev en kopia av Emelies stil, då jag måste prova något som jag visste lite hur det skulle se ut i slutändan. Resultatet blev ok, men jag var fast. Så kul det var!!! Ordningsmänniskan i mig protesterade inte en enda gång.

Min första Mixed media canvas.
Tack för inspirationen och plageringen Emelie!
Nästa tavla vågade jag exprimentera mer på och med Christy Tomlinsons stil som grund gjorde jag denna canvas med havsmotiv:

Mixed media canvas med segelbåt
Det lär definitivt bli fler tavlor!

Presentstrut

Hittade en mall till en presentstrut på Pinterest. Jag bara älskar all inspiration man får där. Var tvungen att testa:

Presentstrut

Kanske kan bli en gåva med tex godis i till någon på Alla Hjärtans dag?